Во прилог на следниот линк можете да го прегледате Статутот на МАКЕДОНСКА АСОЦИЈАЦИЈА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ВОДИЧИ ВО ПЛАНИНА" - МАИВП.

 

statut maiml macedonia icon document

Статут на МАКЕДОНСКА АСОЦИЈАЦИЈА НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ВОДИЧИ ВО ПЛАНИНА" - МАИВП