ИЗДВОЕНИ ВЕСТИ

СЕМИНАР ЗА ОБУКА И РЕЛИЦЕНЦИРАЊЕ НА ПОПОВА ШАПКА

СЕМИНАР ЗА ОБУКА И РЕЛИЦЕНЦИРАЊЕ НА ПОПОВА ШАПКА

Заради искористување на актуелните снежни услови и во насока на логична подготовка за зимската сезона, престојниот семинар на 11 и 12 Декември 2021 година ќе се одржи на Попова Шапка со адаптирани работни содржини.

ОБУКИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВОДИЧИ ВО ПЛАНИНА

ОБУКИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВОДИЧИ ВО ПЛАНИНА

Во втората половина на Октомври 2021 година ќе продолжат обуките за професионалните водичи во планина кои се обучуваат според меѓународниот IML (International Mountain Leader) стандард.

ОБУКА НА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ВОДИЧИ

ОБУКА НА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ВОДИЧИ
Македонската асоцијација на интернационални водичи во планина во Јуни 2019 ќе започне со обука на нова генерација водичи во планина. Обуката ќе се изведува според програмата за обука и работа на...